DR

O nas|Kontakt|Pomoc|Regulamin
Facebook
Podziel się opinią
< Powrót

Chat Blanc

Składniki

Zaloguj się, aby sprawdzić, czy masz w swoim barku potrzebne składniki
cointreau - 30ml
limonka sok - 30ml
białko kurze - 1ml
likier jogurtowy - 30ml
syrop jaśminowy - 10ml
bitter czekoladowy - 2dash
czekolada gorzka 75% - 3gram

Wyślij recepturę mailem

Zobacz również

Opis

Deserowy, subtelny, kobiecy. Delikatny jak obłok.

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki wlać do syfonu. Dodać N2O (podtlenek azotu). Energicznie wstrząsnąć. Przelać do szkła konsumpcyjnego. Zetrzeć na górę czekoladę 75% i podgrzać palnikiem.

Video

Brak Video

Komentarze (0)

Zaloguj
Komentarzy Brak!
Mójbar.pl Copyright 2013 O nas | Kontakt | Pomoc | Regulamin

Witaj w swoim barze!





Wpisz datę urodzenia . .
Wpisz nazwę miasta
Proszę wypełnić wszystkie pola
Prezentowane materiały zawierają treści przeznaczone tylko dla osób pełnoletnich.
Niniejszym oświadczam, że zapoznałem się z Regulaminem serwisu Mójbar.pl, wyrażam zgodę na postanowienia Regulaminu oraz zobowiązuję się do nienaruszania postanowień Regulaminu.
Ta witryna internetowa korzysta z plików cookie. Wypełniając powyższy formularz, użytkownik akceptuje politykę dotyczącą prywatności oraz plików cookie witryny internetowej. Aby dowiedzieć się więcej, zapoznaj się z polityką prywatności i plików cookie.